Imádságra hív az Egyházközségi Nővérek Társasága, melynek tagjai papjaink, plébániáink szolgálatára tettek fogadalmat.

Ha Te is fontosnak tartod plébánosod, lelkivezetőd életét, szolgálatát, papjaink és szerzeteseink lelki megsegítését, imádkozz rendszeresen értük!

Imádkozzunk értük, hálából hivatásukért, erőfeszítéseikért, bátor tenni akarásukért a koronavírus idején, szolgálatukért, amely megnyilvánul többek között tanításaikban, pasztorációs munkájukban.

Imádkozzunk értük, hogy erőt nyerjenek a megfáradtak, az üres padsorok előtt misézők, a betegeket látogatók, a híveikkel konfliktusba kerülők, a lelki krízisben lévők, a reményvesztettek.

Imádkozzunk értük, hogy legyen idejük és erejük töltekezni!

Imádkozzunk püspökeinkért, a papi otthonokban élőkért, elhunyt papjainkért, szerzeteseinkért, valamint új papi és szerzetesi hivatásokért!

Imádkozzunk értük, hogy megvalósítsák, amit Jézus a főpapi imájában (Jn 17,1-26) kér:

Hogy eggyé váljanak Krisztussal;  az örökkévalóságnak éljenek, és egymással egységben legyenek, hogy a világ számára hiteles legyen Jézus Krisztus küldetése.

Te is bekapcsolódhatsz! Az ima formája nincs megszabva, lehet bármilyen imádság, amivel leginkább oda tudsz állni az Úr elé.

Ha szeretnél legalább virtuálisan szentségimádást végezni, erre éjjel-nappal jó lehetőség a piliscsabai templom élőképe.

Köszönjük, hogy Te is imádkozol!

Segítségképpen itt találsz imákat:

Imádkozzunk együtt papjainkért, szerzeteseinkért a koronavírus-járvány idején! Fogjunk össze, vegyük körül őket imával!

Tudj meg többet rólunk, jöjj közénk, szolgáld az egyházat! 

A felhívás eredeti szövegét a Vasárnap.hu tette közé. Az oldal munkatársainak segítségét az Egyházközségi Nővérek ezúton is hálásan köszönik.